Installation av modifikationer

Följ dessa instruktioner för att installera modifikationerna som krävs när du spelar med Arma Sweden. Instruktionerna förutsätter att du har TeamSpeak installerad på din dator.

1. Ladda ner konfigurationsfil

Här laddar du ner konfigurationsfilen som innehåller alla modifikationer som vi spelar med.

2. Importera till Arma 3 Launcher

Konfigurationsfilen drar du in i Arma 3 Launcher. Den skapar en konfiguration och laddar ner alla modifikationer åt dig. Under "MODS"-fliken bör du se en sparad "preset".

3. Installera TFAR-addon

Task Force Arrowhead Radio är modifikationen som gör kommunikationen verklighetstrogen i våra spel. Du har TFAR som modifikation till Arma 3, men den måste också installeras som add-on till TeamSpeak. Detta innebär förstås att du behöver TeamSpeak.

Installationsfilen för TFAR add-on följer med modifikationen. Öppna upp TFAR i Arma 3 Launcher (under "MODS"-fliken). Klicka på knappen med tre prickar, och välj att öppna i Windows Explorer. Inuti TFAR-mappen har du en "teamspeak"-mapp, där du hittar installationsfilen. Kör filen så sköter den installationen (du måste såklart redan ha TeamSpeak installerad).

Aktivera TFAR genom att starta TeamSpeak och gå in på Tools > Options > Addons. Se till att det står "Enabled" på knappen intill Task Force Arrowhead Radio.

4. Testa modifikationer

Gå in på vår server med våra modifikationer och prova så att allt fungerar. Får du inga felmeddelanden när du startar upp ett scenario så bör allt vara OK!